Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat intr-un interviu aparut, ieri, in cotidianul "Vatan", ca este fericit pentru castigarea Cupei Turciei, insa va dormi mai linistit daca formatia sa va obtine si titlul in acest sezon. "Cred ca daca vom obtine noua puncte in ultimele trei etape vom castiga titlul. Acum sunt fericit ca un om care si-a facut bine treaba. Am castigat Cupa pentru prima data dupa cinci ani si cred ca mai avem inca mari sanse la titlu. Insa o sa dorm mai linistit daca vom castiga si campionatul", a spus Hagi. Tehnicianul roman a explicat de ce crede ca Galatasaray a reusit sa castige Cupa Turciei.

"In primul rand, am format o echipa buna. Am readus spiritul din anul 2000 al echipei Galatasaray. Acum toata lumea se teme de noi. Am dat dovada de respect si am fost respectati. Am stabilit ca unicul nostru hobby este fotbalul. Am muncit mult", a precizat tehnicianul. Hagi a mentionat ca secundul sau, Gabi Balint, i-a spus, cu doua zile inainte de finala Cupei Turciei cu Fenerbahce, ca Galatasaray va invinge, cu scorul de 3-0. "El este un om echilibrat. Cand l-am auzit, i-am spus: "Ti-ai pierdut mintile. Nu va fi 3-0, dar vom castiga"", a adaugat Gheorghe Hagi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.