Proaspatul vicepresedinte al FRA vizeaza functia de secretar federal pe probleme internationale pentru salariu.

Desi a cistigat unul dintre cele patru posturi de vicepresedinti ai Federatiei Romane de Atletism, fosta campioana olimpica la 5.000 m, Gabriela Szabo, nu se va retrage din cursa pentru ocuparea functiei de secretar federal pe probleme internationale. Si asta pentru simplul motiv ca acest post este salarizat. Pentru a primi insa un salariu de la federatie, Szabo va trebui sa mai astepte, concursul programat pentru luni fiind aminat de noul Consiliu Federal.

"In prima sedinta, care a avut loc imediat dupa alegeri, am decis aminarea concursului pentru ocuparea postului de secretar federal, responsabil cu imaginea, marketing si relatii internationale. Pe 27 mai, cind ne vom intruni din nou, vom stabili data, comisia si cerintele pentru concurs", a declarat noul presedinte al FRA, Ilie Floroiu. Cu trei saptamini in urma, Gabriela Szabo a fost nevoita sa demisioneze din functia de controlor de trafic pe care o detinea la Romatsa. Desi nu se prezenta la serviciu, Szabo era retribuita lunar cu peste 20 de milioane de lei, fapt ce a atras revolta colegilor. De la inceputul acestui an, Szabo primeste insa o renta viagera de circa 30 de milioane de lei.

Chiar daca a pierdut alegerile, Nicolae Marasescu ar putea obtine o functie in cadrul Federatiei de atletism. "Saptamina viitoare voi avea o discutie cu domnul Nicolae Marasescu. In functie de gindurile pe care le are, el ar putea primi o functie in federatie. Nu insa pe cea de secretar general in care l-am numit, asa cum am promis, pe Traian Badea", a declarat Ilie Floroiu. Cel mai probabil, Nicolae Marasescu va ocupa functia de secretar general adjunct, detinuta in mandatul trecut de Traian Badea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.