Oficialii lui AC Milan s-au declarat incantati de faptul ca internationalul englez David Beckham, care in prezent evolueaza la echipa americana LA Galaxy, ar putea sa se pregateasca sub comanda lui Carlo Ancelotti pe durata pauzei din Major League Soccer (MLS), informeaza NewsIn

"Daca Beckham doreste sa se antreneze alaturi de noi, sunt sigur ca nu va fi nicio problema. Nu stiu care sunt intentile sale, dar este binevenit oricand", a afirmat vicepresedintele rossonerilor, Adriano Galliani.
Si antrenorul milanezilor, Carlo Ancelotti, a spus ca ar fi de acord ca fostul jucator al lui Manchester si Real Madrid sa se pregateasca alaturi de echipa sa.

Beckham (33 de ani) este legitimat la formatia LA Galaxy, care va incheia sezonul in MLS peste doua luni, intrucat nu a are sanse sa prinda un loc in play-off. Mijlocasul englez doreste sa isi pastreze conditia fizica pentru a putea fi convocant in continuare la echipa nationala, unde mai are nevoie de doua selectii pentru a depasi recordul de prezente detinut de Bobby Moore.

David Beckham, care a fost inclus in lotul Angliei pentru precedentele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, s-a pregatit anul trecut alaturi de Arsenal Londra, tot ca urmare a pauzei competitionale din MLS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.