Aproximativ 300 de fani ai ros-albastrilor s-au inghesuit pe Aeroportul Baneasa pentru a intampina echipa la sosirea de la Bilbao * Gigi Becali, amabil, a dat o mana de ajutor la repararea usii

Suporterii stelisti au tinut sa-si intampine favoritii la intoarcerea de la Bilbao. Proaspat calificati in primavara europeana, ros-albastrii au fost asteptati la Aeroportul Baneasa de aproximativ 300 de fani, care s-au inghesuit in salonul "Sosiri". Echipati cu tricouri si fulare ros-albastre si cu un steag imens, microbistii i-au asteptat pe fotbalisti incalzindu-se cu obisnuitele scandari ale galeriei. Suporterii au izbucnit pentru prima oara in urale la aparitia lui Gigi Becali, care a tinut sa-i primeasca personal pe stelisti. "Mergem dupa aia la Marriott si acolo le dau banii la jucatori", a promis patronul. Apoi, unul cate unul, jucatorii s-au strecurat prin multime in uralele fanilor, care au scandat numele celor mai reprezentativi fotbalisti din Ghencea. La iesire, imbulzeala a fost atat de mare incat partea de sus a usii a cedat, cazand in capul oamenilor. Aflat aproape, in multime, Gigi Becali a dat o mana de ajutor la remontarea piesei. In drum spre Bilbao, stelistii au convenit sa renunte la "silenzio stampa", oferind declaratii ziaristilor. "Steaua este cea mai iubita echipa din tara.

Uitati cati suporteri au venit sa ne intampine. Imi pare rau ca nu am putut obtine un rezultat mai bun, dar e bine ca ne-am calificat prin jocul rezultatelor. Ne-am rasplatit suporterii. Dedic victoria tuturor fanilor, si chiar si dusmanilor nostri", a spus Andrei Cristea. Adrian Neaga este de parere ca succesul Stelei reprezinta o palma pentru toti cei care n-au crezut in potentialul gruparii din Ghencea. "Suntem o echipa frumoasa cu suporteri frumosi. Este o palma foarte mare pentru cei care n-au crezut in noi", a spus Neaga, in timp ce capitanul Mirel Radoi a spus ca Steaua a pregatit "colectia de primavara-vara".

La iesirea de pe aeroport, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a dat tonul scandarilor fanilor. "Romania Steaua, Europa Steaua, oriunde Steaua, campionii din Ghencea" sau "Campioni am fost, campioni vom fi, pana cand vom muri", au fost cantecele intonate de oficialul stelist. Stoica a recunoscut ca a avut emotii mari la pauza, atunci cand Etxeberria reusise sa deschida scorul. "In primul rand, nici nu am indraznit sa visez ca am sa ajung eu, un ilustru necunoscut, sa conduc Steaua. Sa jucam dupa 12 ani din nou in primavara europeana depaseste puterea noastra de intelegere. La pauza am crezut ca s-a terminat totul. Vreau sa realizati ca am jucat la Bilbao fara cinci jucatori importanti. Avem echipa mare, este ziua noastra, asa ca lasati-ne sa ne bucuram", a declarat presedintele Stelei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.