Adrian Mutu a stat din nou pe tusa la Fiorentina, antrenorul Prandelli declarand ca l-a menajat pentru Liga Campionilor. In Ucraina, Oleg Blohin se antreneaza pentru a-i lua locul lui Lucescu la Sahtior
Mircea Lucescu a anuntat ca va parasi gruparea ucraineana la sfarsitul acestui an, astfel ca oficialii clubului Sahtior Donetk au inceput sa-i caute un inlocuitor.

AC Fiorentina, adversara din grupa a Stelei, a castigat sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata gruparii Reggina Calcio, intr-un meci in care atacantul roman Adrian Mutu nu a evoluat nici un minut. Briliantul a fost menajat in acest meci ca urmare a accidentarii suferite la genunchiul stang in timpul partidei pe care nationala Romaniei a disputat-o impotriva Frantei, oficialii Fiorentinei declarand insa ca nu este nevoie de o interventie chirurgicala la menisc, contrar opiniei lui Piturca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.