Jucatorii i-au reprosat finantatorului din Ghencea scaderea salariului din cauza fluctuatiilor de curs valutar, acesta a replicat marind amenzile si acuzandu-i ca a ajuns la DNA din cauza lor

Steaua a pierdut cu 0-2 la Galati, iar CFR ameninta din nou parcursul european al formatiei din Ghencea dupa victoria cu Dinamo, astfel ca Gigi Becali, simtind ca banii UEFA ii fug din conturi, a decis sa faca ordine in vestiar. Inaintea meciului decisiv cu Lyon din Liga Campionilor, finantatorul din Ghencea s-a trezit insa criticat de jucatori, care i-au reprosat scaderea salariilor din cauza diferentelor de curs valutar si modul arbitrar in care se acorda primele, printre cei favorizati fiind Mirel Radoi si Ovidiu Petre, jucatori care au evoluat mai putin din cauza deselor accidentari.

Dupa ce a ramas perplex pentru ca i se raspunde pe un astfel de ton, Becali a trecut la masuri, tapul ispasitor fiind Adrian Neaga, jucator cu un salariu de 200.000 de euro care nu mai are loc in prima echipa.

In afara de Neaga, Becali a adaugat ca Petre Marin va fi pus pe liber in iarna, dupa ce a vociferat in legatura cu primele suplimentare primite de finul Radoi, Ovidiu Petre si alti doi jucatori alesi de Becali, Zapata nu va mai fi titular, iar Kapetanos va fi inlocuit cu un atacant de valoare. „Pe banii mei nu-mi spune nimeni in fata lucruri de acest gen, ca inseamna ca nu mai sunt eu patron. Eu pe Petre Marin vroiam sa-l tin la club, dar si el mi-a cerut socoteala in public si m-a deranjat. I-am zis si lui Radoi ca el imi este fin doar la nunti si la botezuri, dar la club este doar angajat. Daca joaca bine sunt foarte multumit, daca nu, se schimba situatia“, a conchis Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.