Antrenorul echipei FC Arges, Ionut Badea, a declarat duminica, dupa meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, ca victoria este foarte importanta pentru argeseni, dar recunoaste ca jucatorii sai au reusit sa se impuna si cu putin noroc, transmite corespondentul NewsIn

"Am castigat un meci foarte important, pe care l-am pegatit foarte bine. Ma bucur mult pentru victorie, este o continuitate a eforturilor noastre. Ramanem cu picioarele pe pamant, fiindca este doar o victorie. A fost un meci disputat cu un ritm bun de joc. Putea sa se termine si 0-0 acest joc, dar am avut putin noroc", a declarat Ionut Badea, care considera ca arbitrajul a fost unul corect, chiar daca gazdele au contestat deciziile lui Sorin Corpodean.

De cealalta parte, antrenorul celor de la FC Vaslui, Viorel Hizo, a parasit nervos stadionul si a refuzat sa se prezeinte la conferinta de presa de dupa meci, in locul sau fiind prezent la intalnirea cu reprezentantii mass-media secundul Dorin Zotinca, care a spus: " Am facut un meci foarte slab si ne-am indepartat putin de plutonul fruntas. Ne mai putem atinge obiectivele, dar nu mai suntem echipa de acum o luna care facea spectacol. Nu avem jucatori care sa-i inlocuiasca pe cei accidentati". Zotinca a mai spus ca Marian Aliuta s-a accidentat la genunchi si ar putea lipsi de pe teren o luna.

Finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, s-a aratat nemultumit de maniera de abritraj a centralului Sorin Corpodean, care a fost apostrofat de seful celor de la FC Vaslui pe toata durata meciului. "Am crezut ca are caracter. Sa vii sa arbitrezi in halul asta, te doare capul. Toata maniera de arbitraj a lui Corpodean a fost una penibila. A fost pregatit dinainte, nu degeaba a facut Penescu scandal. De doi ani nu am mai primit un 11 metri, iar Corpodean a inventat acum o victorie. Penescu a zis ca Sorin Corpodean ar trebui sa fie sefi la arbitri, dar mai bine sa fie sef la penitenciar, dar imbracat in zeghe", a spus Porumboiu, care si-a taxat si propriii jucatori: "Egalul era echitabil. Noi am avut niste mamaligi de fotbalisti. Zmeu mai avea putin si zbura. Toti sunt reponsabili, nu numai Hizo, si vor suportat consecintele".

Echipa antrenata de Ionut Badea, FC Arges, a trecut duminica, in deplasare, de FC Vaslui, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Iulian Tames in minutul 85, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta tot el. In urma acestui rezultat, FC Arges a acumulat 18 puncte si urcat pe locul 7, in timp ce FC Vaslui a trecut pe pozitia a 10-a, cu 16 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.