Fotbalistul lui FC Kaiserslautern, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca nu va putea evolua pentru echipa sa de club timp de patru saptamani din cauza unei infectii la rinichi ce necesita tratament medicamentos pe baza de antibiotice

"Urmez un tratament cu antibiotice, pentru ca am facut o infectie la rinichi care ma va tine departe de gazon timp de o luna. Imi pare foarte rau, pentru ca in Germania atunci cand urmezi tratament cu antibiotice nu mai ai voie sa faci nicio pregatire", a spus Reghecampf.

Fostul fundas al Stelei s-a referit si la modul in care a fost tratat selectionerul Victor Piturca, la sosirea sa in tara, dupa ce a fost prezent la meciul dintre Austria si Serbia: "Ne place sa ne distrugem imaginea singuri. Nu este corect ce i s-a intamplat lui Piturca, el are un nume, o imagine, o personalitate, o familie. Nu exista pic de respect, puteau sa-l cheme si altfel la DNA, nu sa-l astepte cu politia pe aeroport. Sunt convins ca ar fi venit de buna voie sa dea declaratii. Nu cred ca acest incident are vreo implicatie politica".

Victor Piturca a fost ridicat, joi, de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, in baza unui mandat de aducere in dosarul Valiza, deoarece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde urmarise un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, din care face parte si Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.