"Urmez un tratament cu antibiotice, pentru ca am facut o infectie la rinichi care ma va tine departe de gazon timp de o luna. Imi pare foarte rau, pentru ca in Germania atunci cand urmezi tratament cu antibiotice nu mai ai voie sa faci nicio pregatire", a spus Reghecampf.

Fostul fundas al Stelei s-a referit si la modul in care a fost tratat selectionerul Victor Piturca, la sosirea sa in tara, dupa ce a fost prezent la meciul dintre Austria si Serbia: "Ne place sa ne distrugem imaginea singuri. Nu este corect ce i s-a intamplat lui Piturca, el are un nume, o imagine, o personalitate, o familie. Nu exista pic de respect, puteau sa-l cheme si altfel la DNA, nu sa-l astepte cu politia pe aeroport. Sunt convins ca ar fi venit de buna voie sa dea declaratii. Nu cred ca acest incident are vreo implicatie politica".

Victor Piturca a fost ridicat, joi, de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, in baza unui mandat de aducere in dosarul Valiza, deoarece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde urmarise un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, din care face parte si Romania.