Mijlocasul campioanei CFR Cluj, Juan Culio, a declarat, vineri, ca echipa sa are 50% sanse sa ajunga in faza urmatoare a Ligii Campionilor daca va reusi sa invinga miercuri in jocul cu Girodins Bordeaux, in al treilea meci din grupele competitiei, informeaza site-ul oficial al UEFA

"Daca vom castiga meciul cu Bordaux, avem 50% sanse de calificare in faza urmatoare, dar si o remiza ar fi foarte buna pentru noi. Toata lumea spunea ca este o grupa a mortii pentru noi, dar noi eram convinsi ca vom face numai lucruri bune. Tot ce trebuie acum este sa ramanem concentrati pentru a ajunge in faza urmatoare", a spus argentinianul.

Marcatorul golurilor victoriei din partida cu AS Roma spune ca in Romania se simte ca acasa. "Am fost norocos pentru ca am jucat bine la inceput si asta m-a ajutat sa ma acomodez la Cluj. Antrenorul vorbeste spaniola, la fel ca si alti jucatori, asa ca pot spune ca am avut noroc. Acum am invatat limba romana, nu mai am nevoie de translator pentru a vorbi. Am cateva probleme cu pronuntarea cuvintelor, dar vreau sa progresez", a continuat mijlocasul.

Acesta a vorbit si despre duelul cu fotbalistul lui Chelsea, Frank Lampard, din meciul direct disputat acum trei saptamani. "Pe postul sau, Lampard este cel mai bun din lume. A fost de ajuns pentru mine sa fac schimb de tricou cu el, nu l-am mai intrebat nimic altceva. Va ramane in memoria mea pentru totdeauna, iar tricoul sau il voi pune in muzeul meu personal", a mai afirmat Juan Culio.

Partida Girodins Bordeaux-CFR Cluj, din cadrul grupei A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri de la ora 21:45. Dupa primele doua runde, CFR ocupa locul 2, cu patru puncte, la egalitate cu liderul Chelsea, AS Roma are trei puncte si este pe locul 3, in timp ce Bordeaux se afla pe ultima pozitiei, fara niciun punct acumulat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.