Mijlocasul care a marcat trei goluri din penalty si a ratat lovitura decisiva in meciul de cupa cu CFR a fost promovat de Gica Hagi si de Toni Dobos.Rares Soporan este un fotbalist inventat de Universitatea Cluj

Mijlocasul la inchidere a fost descoperit de marele slefuitor de talente, Mircea Cojocaru.

Adus de Hagi la Timisoara.

Marti, la meciul cu rivala de o viata a „alb-negrilor”, acesta a avut parte de o mare provocare: sa fie responsabil cu executiile de la punctul cu var.

A povestit cum s-a intamplat totul si isi reproseaza ratarea executiei decisive: „M-a intrebat Dorinel daca vreau sa trag eu. La antrenamente am avut un randament bun si m-am hotarat sa execut. La al doilea, nu am mai avut nicio emotie. Am transformat si la loteria penaltyurilor si este pentru prima oara in cariera cand marchez de trei ori intr-un meci. Pe final am fost prea obosit, cred ca de aceea am ratat. Imi pare extrem de rau”.
Soporan a fost foarte dorit de Hagi la Poli Timisoara, dar odata cu plecarea „Regelui” de pe Bega, mijlocasului nu i s-au acordat prea multe sanse de a juca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.