Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a declarat, pentru NewsIn, ca in urma cu cateva zile, lui Gigi Becali i-a fost trimisa, prin posta, ordonanta de punere sub invinuire pentru fals in inscrisuri private in dosarul Valiza.

Catalin Dancu a spus ca ordonanta a fost data in 3 octombrie, atunci cand s-a emis o astfel de ordonanta si pentru Victor Piturca.

Selectionerul se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la DNA, dupa ce a fost ridicat de procurorii anticoruptie, joi, de pe Aeroportul Otopeni, cu mandat de aducere in dosarul Valiza. Avocatul Catalin Dancu a declarat, pe 9 octombrie, ca Victor Piturca este invinuit pentru favorizarea infractorului, in dosarul in care procurorii anticoruptie ancheteaza posibile fapte de coruptie savarsite de Gigi Becali, care ar fi vrut sa premieze jucatorii de la U Cluj.

Catalin Dancu a afirmat ca Piturca ar fi cercetat pentru ca ar fi semnat, ca martor, un precontract de vanzare-cumparare semnat de Gigi Becali si omul de afaceri Radu Marino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.