"Nu mai exista respect in tara asta. Pe marii infractori nu ii mai vede nimeni. E o rusine ce se intampla, ne facem de ras in continuare in lume. Am tot crezut ca vine cineva la conducerea acestei tari sa puna lucrurile la punct, dar vad ca nu e nimeni in stare. Nu stiu, cred ca e vorba de ceva politic. Noi, in strainatate, tot incercam sa muncim si sa facem imagine buna Romaniei, dar tot degeaba", a spus Cosmin Contra.

Au procedat corect procurorii luandu-l pe selectionerul nationalei pe sus din aeroport?

La randul sau, mijlocasul Sienei, Paul Codrea a afirmat, joi, pentru NewsIn ca a ramas stupefiat de ce i s-a intamplat selectionerului Romaniei "Ce sa zic, sunt socat. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Nu mi se pare normal, totul e exagerat. In Romania oricum se intampla lucruri anormale. Sper sa se termine repede aceasta debandada. E o rusine ce s-a intamplat".

Victor Piturca a fost ridicat, joi, de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, care au emis mandat de aducere pe numele sau in dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde a urmarit un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte si Romania.