Selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Radu Voina, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca se astepta la mai mult din partea unor jucatoare cu experienta, dar a precizat ca a avut si satisfactii din partea altora

"Insatisfactiile sunt legate de atitudinea fetelor, nu au aratat ca o echipa. Concluzia e ca la linia de 9 metri asteptam mai mult de la unele jucatoare cu experienta. Sunt dezamagit de unele dintre ele, dar nu le voi nominaliza", a explicat Radu Voina.

Selectionerul a vorbit si despre plusurile pe care le-a avut nationala la Cupa Mondiala de la Aarhus: "La capitolul satisfactii le pot enumera pe Paula Radulescu, Camelia Balint, Oana Manea, Melinda Geiger, dar si Valentina Elisei Ardean, care a fost o jucatoare completa".

Voina a explicat si care a fost principala carenta din pregatirea elevelor sale: "Faptul ca la Poiana Brasov am avut cateva jucatoare si ca tot lotul l-am avut doar la Aarhus in Danemarca a contat. Fetele sunt suparate, vor sa faca mult, dar nu vreau sa infig cutitul mai tare in rana".

Romania a incheiat Cupa Mondiala de la Aarhus fara nicio victorie: ROMANIA-Norvegia 23-30; ROMANIA-Suedia 24-29; ROMANIA-Germania 25-34. Acestea au fost primele meciuri ale nationalei cu Radu Voina pe banca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.