Capitanul lui AS Roma, Francesco Totti, care in actuala stagiune din Serie A a jucat intr-un singur meci pentru echipa sa dupa accidentarea la genunchi, si-a intensificat antrenamentele pentru a fi apt la meciul de duminica cu Internazionale Milano, informeaza Corriere dello Sport

Presa din Peninsula scrie ca fostul international italian a participat la un joc scoala, la care a si marcat un gol, in cadrul sedintei de pregatire de joi dimineata.

Sursa citata mai noteaza ca staff-ul medical al echipei romane i-a aplicat, in pauza antrenamentului, o punga cu gheata la genunchiul care i-a creat problme in trecut.

Totti (32 de ani) s-a accidentat la ligamentele genunchiului la o partida cu Livorno din luna aprilie si a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia a fost indisponibil pana la finele lunii august. Acesta a disputat doar trei meciuri oficiale pentru vicecampiona Italiei in actuala stagiune, ultima data cu Reggina, pe 20 septembrie.

Antrenorul lui AS Roma, Luciani Spaletti, nu va conta la meciul cu Inter pe fundasii Max Tonetto, accidentat, Philippe Mexes, suspendat, dar nici pe mijlocasul David Pizarro, nerefacut in urma unor probleme musculare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.