"In urma unei discutii cu antrenorul Ionut Popa am decis sa nu ne prezentam la antrenamentul de joi dimineata. Ne-am saturat sa muncim pe gratis. Abia am luat cativa bani pentru luna august, dar prime si ceilalti bani pentru septembrie si octombrie nu. Suntem copiii nimanui, nu ne baga nimeni in seama", a spus capitanul Politehnicii Iasi, Bogdan Onut.

Jucatorii vor sa discute cu conducerea pentru a vedea care este situatia financiara a clubului, dar spun ca nu gasesc pe nimeni. "Din pacate nu avem cu cine. Actionari nu avem, presedintele nu e de gasit, nu stim cu cine sa discutam", a afirmat fundasul moldovenilor, care a adaugat ca este posibil ca echipa sa nu se prezinte nici la antrenamentul de joi seara: "Nu stim clar daca vom participa la sedinta de pregatire programata seara, insa ne vom prezenta la meciul din campionat cu FC Brasov".

Si antrenorul Ionut Popa a subliniat faptul ca jucatorii sunt nemultumiti: "Fotbalistii au venit si mi-au spus ca sunt nemultumiti pentru ca nu si-au primit banii. Eu le-am spus ca ei tot au luat ceva pe august, dar noi, antrenorii, nu am luat nimic. Nu stiu unde se va ajunge, pentru ca suntem intr-o criza acuta".

In contradictoriu cu tehnicianul Ionut Popa si cu Bogdan Onut, cativa jucatori au declarat sub protectia anonimatului ca echipa nu avea programat antrenament joi dimineata. "Astazi nu am avut antrenament. Abia dupa-amiaza avem, la 17:00, dupa care intram in cantonament", a afirmat unul dintre fotbalisti.

Fotbalistii echipei Politehnica Iasi nu si-au mai primit salariile din luna august, si, in plus, gruparea din Copou are conturile blocate, ca urmare a datoriilor de 180.000 de euro la bugetul statului.

Altfel, presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, se afla incepand de miercuri in concediu din cauza unei raceli.