Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, se afla in pericol de a rata meciul cu Chelsea Londra, programat la data de 26 octombrie, fiind suspect de ruptura musculara la coapsa, dupa ce a fost inlocuit inca din minutul 16 al intalnirii dintre Belgia si Spania, informeaza NewsIn

"Torres resimte dureri puternice la coapsa, iar in momentul de fata este dificil sa dau un diagnostic precis. Nu stiu cat va lipsi de pe gazon, dar daca se dovedeste a fi ruptura musculara atunci perioada de indisponibilitate va fi mai mare", a afirmat o persoana din staff-ul medical al campioanei europene.

Atacantul iberic a fost inlocuit inca din minutul 16 al partidei cu Belgia, scor 1-2, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, dupa ce acuzat dureri la coapsa.

Un alt component al lui Liverpool, atacantul olander Ryan Babel, s-a accidentat in partida pe care nationala sa a castigat-o in fata Norvegiei, scor 1-0. Varful batav in varsta de 21 de ani a evoluat numai jumatate de ora in deplasare cu reprezentativa scandinava.

Torres, autorul a cinci goluri in actuala stagiune din Premier League, a mai suferit in urma cu o luna o accidentare similara si a ratat precedentele meciuri pe care Spania le-a sustinut in preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Liverpool, care in prezent ocupa locul doi in clasament, la egalitate de puncte cu liderul Chelsea, va juca sambata cu Wigan, in campionat, iar patru zile mai tarziu va intalni pe Atletico Madrid, in Liga Campionilor. Duminica viitoare, echipa antrenata de Rafael Benitez se va deplasa la Londra pentru derby-ul cu Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.