Directorul economic al Politehnicii Iasi, Vasile Dascalu, a anuntat astazi ca gruparea din Copou are conturile blocate, ca urmare a unor datoriilor in valoare de 180.000 de euro, la bugetul statului, relateaza NewsIn

"Cei de la Finante ne-au blocat conturile din cauza datoriilor pe care le avem, dar in cel mai scurt timp vom achita cei 180.000 de euro la bugetul statului, astfel incat sa putem face operatiuni bancare. Am discutat cu seful CA si am primit asigurari ca situatia se va rezolva", a declarat joi directorul economic Vasile Dascalu.

Datoriile totale ale Politehnicii catre stat, jucatori si terti sunt, in momentul de fata, de aproximativ 800.000 de euro.

Referitor la acest aspect, presedintele Consiliului de Administratie al Politehnicii, Petru Radu, a declarat ca "toate datoriile vor fi achitate in cel mult doua saptamani". "Asa cum am promis la sedinta actionarilor, clubul va fi pe zero in privinta datoriilor in luna noiembrie", a adaugat Petru Radu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.