Jucatorii echipei Steaua, Juan Carlos Toja si Dayro Moreno, au jucat pentru nationala Columbiei in meciul cu Brazilia din deplasare, scor 0-0, in preliminariile Campionatului Mondial din 2010, zona America de Sud, informeaza presa columbiana

Mijlocasul Juan Carlos Toja a fost integralist pentru nationala Columbiei, in timp ce colegul sau de la Steaua, Dayro Moreno, a intrat pe teren in minutul 70 al partidei, in locul lui Carlos Quintero.

Presa din Columbia a remarcat jocul nationalei si l-a laudat pe Toja, in timp ce despre nationala Braziliei se scrie ca a fost huiduita de spectatorii de pe Marcana, iar fanii au cerut demisia selectionerului Carlos Dunga, nemultumiti de jocul formatiei cariocas.

Clasamentul grupei de calificare din zona Americii de Sud:

1. Paraguay 23 puncte
2. Brazilia 17p
3. Argentina 16p
4. Chile 16p
5. Uruguay 13p
6. Ecuador 12p
7. Columbia 11p
8. Venezuela 10p
9. Bolivia 9p
10. Peru 7p.

Primele patru echipe din grupa se califica direct la turneul final din 2010 din Africa de Sud, in timp ce formatia de pe pozitia a 5-a va juca un meci de baraj cu o grupare din zona Oceania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.