Directorul sportiv al echipei Dinamo, care miercuri a implinit varsta de 60 de ani, a declarat ca vrea ca echipa din Stefan cel Mare sa castige titlul cu numarul 20, iar dupa aceea se poate retrage linistit din activitate, informeaza site-ul oficial al alb-rosiilor

"Ma gandesc doar la obiectivul castigarii titlului cu numarul 20, pentru ca deocamdata avem doar 18 castigate. Mai punem o steluta pe sigla si apoi pot sa ma retrag din fotbal", a declarat Constantin Danilescu.

Directorul sportiv al gruparii din Stefan cel Mare este nascut in acelasi an cu presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, dar si cu administratorul delegat al alb-rosiilor, Cornel Dinu, iar jucatorii i-au dedicat victoria din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei cu FCM Targu Mures, scor 2-1.

Constantin Danilescu a fost cooptat in conducerea echipei Dinamo acum 9 ani, dupa ce in prealabil a detinut diferite functii la rivala Steaua. Clubul Dinamo are in palmares 18 titluri de campioana, fiind pe locul 2 in acest clasament, dupa Steaua care a castigat 23 de trofee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.