Fundasul lui Dinamo, Cristi Pulhac, care se afla in Belgia, unde a fost operat la genunchi, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca se simte bine dupa interventia chirurgicala si isi doreste sa revina cat mai repede pe gazon.

"Ma simt bine dupa operatie, iar acum mai stau in Belgia pana sambata, cand vin in tara sa imi continui recuperarea. Nu o sa stau in Belgia, o sa mai vin la un control peste vreo patru luni. Totul a mers bine, am vorbit cu doctorii si mi-au spus ca nu sunt niciun fel de complicatii", a declarat Cristi Pulhac, care a adaugat ca nu se pune problema sa lipseasca 9 luni de pe teren, asa cum s-a scris in presa, perioada de recuperare in cazul sau fiind de circa 4, 5 luni.

Jucatorul alb-rosiilor s-a aratat dezamagit ca nu poate evolua pentru echipa lui Mircea Rednic, mai ales ca va pierde meciurile cele mai importante ale echipei sale din Liga I: " Sunt suparat pentru ca am suferit aceasta accidentare pentru ca acum o sa pierd cele mai frumoase jocuri din campionat, cu CFR Cluj, derby-ul cu Steaua, dar asta e. Ma concentrez pe recuperare, dar nu o sa fortez deloc".

Fundasul dinamovist Cristi Pulhac a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul stang, dupa accidentarea suferita in partida cu Farul si a fost nevoit sa se opereze in Belgia. Fotbalistul de 24 de ani a fost inlocuit in minutul 56 al partidei de Mircea Rednic, dupa ce s-a lovit la genunchiul stang in cadere, la un duel cu un adversar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.