"Ma simt bine dupa operatie, iar acum mai stau in Belgia pana sambata, cand vin in tara sa imi continui recuperarea. Nu o sa stau in Belgia, o sa mai vin la un control peste vreo patru luni. Totul a mers bine, am vorbit cu doctorii si mi-au spus ca nu sunt niciun fel de complicatii", a declarat Cristi Pulhac, care a adaugat ca nu se pune problema sa lipseasca 9 luni de pe teren, asa cum s-a scris in presa, perioada de recuperare in cazul sau fiind de circa 4, 5 luni.

Jucatorul alb-rosiilor s-a aratat dezamagit ca nu poate evolua pentru echipa lui Mircea Rednic, mai ales ca va pierde meciurile cele mai importante ale echipei sale din Liga I: " Sunt suparat pentru ca am suferit aceasta accidentare pentru ca acum o sa pierd cele mai frumoase jocuri din campionat, cu CFR Cluj, derby-ul cu Steaua, dar asta e. Ma concentrez pe recuperare, dar nu o sa fortez deloc".

Fundasul dinamovist Cristi Pulhac a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul stang, dupa accidentarea suferita in partida cu Farul si a fost nevoit sa se opereze in Belgia. Fotbalistul de 24 de ani a fost inlocuit in minutul 56 al partidei de Mircea Rednic, dupa ce s-a lovit la genunchiul stang in cadere, la un duel cu un adversar.