Presedintele AJF Iasi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca in sedinta de joi a Comisiei de Disciplina vor fi analizate incidentele petrecute la meciul Viitorul Targu Frumos-AS Breazu, din Liga a IV-a, cand arbitrul Stefan Tudorache a fost batut de jucatorii oaspeti
"Arbitrul Stefan Tudorache a fost delegat sa oficieze la meciul dintre Viitorul Targu Frumos si AS Breazu, din Liga a IV-a, dar nu a fluierat inceputul partidei din cauza faptului ca mai multi jucatori de la echipa oaspete nu aveau vizele medicale in regula. Din acest motiv, conform relatarii lui Tudorache, mai multi jucatori de la Breazu l-au lovit cu pumnii si picioarele, pentru a se razbuna. Am luat la cunostinta despre acest incident, vom analiza ce s-a petrecut dupa acest meci in sedinta de joi a Comisiei de Disciplina a AJF Iasi si urmeaza sa luam masurile ce se impun impotriva celor vinovati", a spus Sorin Boca.

La randul sau, arbitrul Stefan Tudorache a afirmat ca a depus plangere la Politie dupa ce a fost agresat de catre jucatorii de la AS Breazu: "Din cauza faptului ca nu am dat drumul la joc, cei de la Breazu m-au asteptat pe drumul spre Iasi, mi-au blocat masina si m-au lovit cu pumnii si picioarele. Am informat AJF despre aceste incidente, am depus plangere si la Politie si acum astept sa fie luate masuri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.