Detinatorul drepturilor TV din Liga I, consortiul format din RCS-RDS si Antena 1 (care a platit suma de 102 milioane de euro pentru urmatoarele trei sezoane), refuza sa cedeze postul Gsp TV si celorlalti operatori de cablu
Pierderile sunt imense cu fiecare etapa care nu este vazuta decat de o treime din publicul amator de fotbal (cel abonat la RCS si Digi TV). Drept urmare, cifrele de audienta TV pe luna septembrie sunt dezastruoase pentru postul care transmite opt dintre cele noua partide din Liga lui Mitica. Gsp TV are o medie pe zi de numai 20.000 de telespectatori, adica 0,2 puncte de rating, aflandu-se la egalitate cu statii ca Etno, Taraf TV sau Hallmark.

Ca o comparatie, concurentul sport.ro are o medie zilnica de 34.800 de telespectatori, adica 0,3 puncte de rating, in ciuda faptului ca postul lui Adrian Sarbu nu transmite decat partide din Liga a II-a la fotbal si meciuri din campionatul intern de handbal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.