Fostul international sustine ca nu a incasat niciodata sumele pe care le-a prezentat la Fisc clubul Rapid

Povestile cu fotbalisti care semneaza documente cu picioarele sunt numeroase in fotbalul romanesc, insa nici unul dintre cei care au dat astfel de autografe in fata propriilor patroni nu ajunsese sa fie executat silit. Adrian Iencsi este primul care risca sa-si vada bunurile scoase la vanzare pentru un impozit de aproape 50.000 de euro neplatit din 2001, an in care fostul international evolua la Rapid.

ANAF a emis un titlu executoriu pentru suma de 151.471 de lei, care avea termenul scadent de plata in 28 mai 2007, si o decizie de calcul accesorii, de 23.781 de lei, cu termenul scadent in 21 ianuarie 2008.
Vizat si de DNA

Adrian Iencsi a fost si subiectul unui conflict deschis intre Gheorghe Stefan „Pinalti“ si clubul Rapid. Oficialul Ceahlaului a solicitat DNA sa ancheteze transferul acestuia la Spartak Moscova, dupa ce George Copos a anuntat ca ii vireaza in cont doar cota aferenta sumei de 100.000 de dolari, cat ar fi fost tranzactia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.