Stelistul Daniel Oprita incepe sa se simta mai bine dupa operatia suferita la Bologna (28 aprilie). Fotbalistul a declarat pentru siteul oficial al clubului din Ghencea ca in iulie isi va relua pregatirea normala.Oprita, care a suferit o ruptura de ligament colateral intern, a fost ingrijit, in primele zile dupa operatie, de catre sotia sa, Nadia, deoarece nu se putea ridica din pat. Dupa doua saptamani de la operatie, perioada in care a avut piciorul infasurat intr-o proteza, atacantul stelist a inceput recuperarea la sala de gimnastica sub supravegherea lui Francesco, unul dintre cei mai buni fizioterapeuti de la clinica Isokinetic din Bologna.

Ieri, doctorul Nanni i-a facut primul control postoperatoriu, acesta scotandu-i jucatorului din genunchi corpul metalic care i-a sustinut ligamentul inlocuit.La inceputul saptamanii viitoare, Oprita va incepe recuperarea la bazin. "La inceput mi-a fost mai greu si nu prea eram hotarat sa ma operez. M-a incurajat si Tibi Curt, care mi-a spus ca aici sunt oameni care-si fac bine meseria. A fost rau in primele zile, dar acum ma simt foarte bine", a spus Oprita.
Atacantul a afirmat ca simte "o suparare mare" pe sine, pentru ca nu-si poate ajuta echipa sa castige titlul. Visul lui Oprita este ca Steaua sa castige trofeul si el sa fie la Bucuresti pentru a sarbatori cu coechipierii sai titlul.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.