Capitanul formatiei italiene Fiorentina, Dario Dainelli, a afirmat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca atacantul roman Adrian Mutu nu este in cea mai buna forma din cauza mai multor probleme fizice, dar este de parere ca acesta le va depasi in curand, informeaza NewsIn

"Pe Mutu l-am vazut astazi, era linistit ca de obicei. E normal ca poate trece prin momente mai putin usoare, este o problema fizica. El ramane un adevarat campion", a spus Dainelli despre Mutu, care va efectua un nou control medical, potrivit presei italiene.

Capitanul Fiorentinei a afirmat ca si el a fost criticat in acest sezon: "Cel mai important lucru pentru mine a fost ca am revenit pe teren si am vrut sa demonstrez ca nu exista niciun dubiu in privinta viitorului meu la Florenta. Eu sunt multumit de jocul meu si sper sa ma mentin la acelasi nivel".

El a adaugat ca spera ca evolutia Fiorentinei sa fie din ce in ce mai buna in fiecare etapa si considera ca toate criticile pot sa fie constructive. "Este un campionat dificil si echilibrat, iar partida cu Reggina nu este asa de simpla cum pare. O sa urmeze si partida cu Bayern si ma astept ca Tony sa faca un meci mare contra noastra. Eu ma simt un lider mai bun decat anii trecuti", a adaugat Dainelli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.