Antrenorul lui Olympique Marseille, Eric Gerets, a afirmat, marti, ca decizia de suspendare a stadionului lui Atletico Madrid din cauza incidentelor reprezinta o hotarare foarte buna, informeaza NewsIn

"Este o veste fantastica, chiar daca este pacat ca trebuie date sanctiuni atat de severe, dar rasismul nu are ce cauta pe stadioanele de fotbal. Este absurd, dar suporterii nostri nu au nimic sa-si reproseze. Sper ca justitia spaniola sa actioneze, iar cine este gasit vinovat sa fie arestat", a declarat Gerets.

UEFA a decis marti sa suspende pentru doua meciuri terenul lui Atletico Madrid in cupele europene, in urma incidentelor care au avut loc la meciul din 1 octombrie, contra lui Olympique Marseille, in Grupa D a Ligii Campionilor. Gruparea din capitala Spaniei a fost amendata cu 150.000 de euro si obligata sa dispute urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu la o distanta de cel putin 300 de kilometri departare de Madrid. In cazul in care Atletico va recidiva in urmatorii cinci ani, formatia iberica nu va putea evolua pe Vicente Calderon inca o etapa in Liga Campionilor.

Atletico Madrid nu va juca pe teren propriu partidele cu Liverpool, din 22 octombrie, si cu PSV Eindhoven, din 26 octombrie. De asemenea, antrenorul echipei, Javier Aguirre, a fost suspendat si el doua etape si nu va putea conduce formatia in "dubla" cu Liverpool.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.