Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a acuzat dureri la genunchi dupa meciul echipei nationale cu Romania, scor 2-2, iar in cursul zilei de marti va efectua un control amanuntit pentru a se descoperi exact cauzele accidentarii, informeaza site-ul fiorentina.it

Mutu va efectua o rezonanta magnetica sub supravegherea staff-ului medical al Fiorentinei si probabil va rata urmatorul meci din campionat cu Reggina, dar s-ar putea ca el sa nu poata evolua nici in partida cu Bayern Munchen din Grupa F a Ligii Campionilor.

Sursa citata mai arata ca problemele lui Adrian Mutu ar putea fi cauzate fie de o inflamatie a articulatiilor genunchiului sau, in cel mai rau caz, de probleme la menisc, lucru care ar face ca absenta jucatorului de pe gazon sa fie de mai lunga surata.

Adrian Mutu si-a revenit aproape complet dupa o accidentare la umarul stang, insa in ultimul timp a acuzat dureri la genunchi. Fotbalistul nu a jucat in ultima etapa de campionat pentru Fiorentina, insa el a evoluat in partida nationalei Romaniei cu Franta, scor 2-2, fiind inlocuit de selectionerul Victor Piturca in minutul 75 al meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.