Fostul antrenor al Stelei, Walter Zenga, a declarat ca fostul sau elev de la echipa din Ghencea, Mirel Radoi, este un jucator valoros si poate face fata in campionatul Italiei la Internazionale Milano, informeaza NewsIn.

"Radoi este un jucator care poate face fata la Inter, ar fi o afacere pentru ei. Este un jucator complet, care este pregatit pentru campionatul Italiei. L-am vrut si eu la Catania", a declarat Walter Zenga, antrenorul echipei Catania, la care joaca si fostul stelist, Nicolae Dica.

Sursa citata mai noteaza ca pretul lui Radoi este de circa 13 milioane de euro, iar contractul pe care jucatorul ar urma sa-l semneze cu campiona Italiei ar avea o durata de 3 ani. De asemenea, se mai arata ca fotbalistul ar dori un salariu de aproximativ 3 milioane de euro la echipa antrenata de Jose Mourinho, acolo unde mai evolueaza si capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu.

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat duminica, faptul ca Mirel Radoi se va transfera in iarna la Internazionale Milano, fiind convins ca in urma intalnirii dintre jucator si antrenorul italienilor, Jose Mourinho, petrecuta, duminica, la un hotel din Capitala, tranzactia este ca si facuta.

Transferul lui Radoi la Inter a fost dat ca sigur si de impresarul Ioan Becali, cel care l-a avut ca invitat pe Jose Mourinho in Romania. "Transferul lui Radoi la Inter s-ar putea efectua in iarna sau in vara. Mourinho l-a dorit in permanenta pe Mirel. Pretul lui Radoi va oscila intre 11 si 13 milioane de euro, in functie de evolutiile sale. Mirel va fi cumparat ca fundas central. El are un contract in alb cu Internazionale Milano si poate semna pe 4 sau 5 ani, iar salariul sau va fi undeva intre 2.500.000 si 3.000.000 de euro. Inter este pregatita sa-l plateasca cu acesti bani", a declarat Ioan Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.