Ieri au sosit in Romania luptatorii straini care vor urca in ring la gala Local Kombat "Lupta Capitala", organizata pe 14 mai la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului National "Lia Manoliu".Desi a sosit la Bucuresti cu doua ore intarziere, din cauza unor defectiuni la avionul cu care trebuia sa plece din Germania, celebrul luptator croat din circuitul K-1 Stefan Leko a avut timp sa acorde un interviu in exclusivitate ziarului Adevarul.

- Stefan, nu esti la prima vizita in Romania. Cum ti se pare tara noastra?

- Este o tara foarte frumoasa, dar, din pacate, nu am prea avut timp sa o vizitez, desi am fost aici de doua ori, la galele in care s-a mai batut fratele meu, Daniel. Mi-a placut foarte mult atmosfera de la cele doua gale si modul in care publicul roman se manifesta la astfel de evenimente. De aceea mi-am dorit ca din Romania sa-mi fac revenirea in ring si apoi in K-1.

- Ce parere ai despre luptatorii romani?

- Din ce am vazut, aveti niste baieti talentati. Mi-a placut foarte mult Daniel Ghita. Cred ca el ar putea avea un viitor frumos in circuitul K-1. Il stiu si pe Ciprian Sora, cu care m-am si intalnit in ring in trecut. Mai sunt si altii. Problema luptatorilor romani este pregatirea. Nu cred ca o fac la un nivel profesionist. S-ar putea sa-i iau pe unii la un stagiu de pregatire in Olanda. De asemenea, s-ar putea sa mai vin in Romania pentru a ma pregati alaturi de Ghita si Sora.

- Ce stii despre adversarul tau din gala de sambata, Florian Ogunade?

- L-am vazut pe doua casete. Este un luptator valoros, care loveste foarte bine cu picioarele. O sa fie un meci mai special pentru mine, pentru ca nu am mai luptat de mult dupa regulile K-1, ci dupa cele din Mixed Martial Arts. Oricum, nu cred ca o sa-mi reziste mai mult de doua reprize. Ii asigur pe cei care or sa fie in sala ca, in ceea ce priveste meciul nostru, nu vor regreta faptul ca au dat banii pe bilete.

- Vorbeai de o revenire in K-1. Spune-mi mai multe despre planurile tale de viitor.

- Pai o sa revin in K-1, asa cum am mai spus. O sa merg la turneele de calificare la Marea Finala de la Tokyo. Iti pot spune ca voi reprezenta si Romania in circuitul K-1.

- Glumesti?

- Nu glumesc. Am batut palma cu promotorul Eduard Irimia in acest sens. Voi reprezenta in circuit atat Croatia, cat si tara voastra. Sper ca romanii sa ma sustina sambata ca si cum as fi unul de-al lor.

- Crezi ca Romania va putea organiza intr-un viitor apropiat un turneu K-1?

- De ce nu? Uite, acum o sa aveti un meci de titlu mondial WKN. Normal ca organizatorii de afara or sa va vada altfel. La ritmul in care va miscati, mai multi luptatori din K-1 vor dori sa vina in Romania.

Adevarul te duce la Local Kombat

Castigatorii zilei de ieri ai premiilor constand in cate doua bilete la gala Local Kombat "Lupta Capitala", organizata pe 14 mai la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului National "Lia Manoliu", sunt: Sorin Constantin Pavel; Mihai Bogdan Dobre


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.