Hocheistul Alexei Cherepanov, in varsta de 19 ani, care activa la echipa rusa Avangard Omsk, a decedat, luni, in urma unui stop cardiac in timpul unui meci din Liga Continentala, informeaza NewsIn.
Sportivul a suferit un stop cardiac imediat dupa ce s-a asezat pe banca de rezerve, la finalul celei de-a treia reprize, din meciul cu Vitiaz Cehov. Cherepanov a fost transportat imediat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Agentul jucatorului Jay Grossman s-a declarat socat de ce s-a intamplat: "Acest copil era senzational, mai tot timpul era cu zambetul pe buze si era foarte talentat. Din ce am discutat cu cei care erau acolo, el s-a prabusit odata pe gheata, a venit pe banca si acolo a cazut din nou".

Referitor la trecutul medical al sportivului, agentul a spus: "Nu stiam sa aiba probleme, niciodata nu a primit recomandari medicale in care sa se vorbeasca de o afectiune a inimii".

Alexei Cherepanov a castigat Campionatul Mondial de juniori din 2007 cu Rusia si a fost prima alegere a echipei New York Rangers la draft-ul din 2007, fiind numit "Expresul de Siberia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.