Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca desi a marcat, nu este multumit de atacantul grec Pantelis Kapetanos si ca sunt sanse mari ca gruaprea din Bulevardul Ghencea sa renunte din iarna la serviciile sale
"Am nevoie de un atacant care sa joace si cu mintea. Suntem in tratative cu un atacant care sa vina in iarna. De Kapetanos se loveste mingea ca de iapa. E util acum echipei, dar cred ca in iarna va pleca. Bine, e posibil sa faca niste meciuri mari si sa ne inselam. Nu l-am vazut eu pe Kapetanos, era gratis, am zis sa-l ia ca-l vedem pe parcurs. Tot asa, nici Abel Moreno nu cred ca are capacitatea sa ne impresioneze", a spus Becali.

Gigi Becali a spus ca a discutat cu Jose Mourinho, caruia i-a spus, in calitate de nespecialist, ca la Inter Milano are cei mai talentati jucatori din Europa, insa nu are "muncitori" cum avea la Chelsea, iar acesta i-a raspuns ca in mare are dreptate. Becali a spus ca Mourinho vrea un mijloc puternic, de recuperatori, unul dintre ei urmand sa fie Radoi. "Pe Radoi nu-l poti menaja, pentru ca nu vrea el sa se menajeze. Ce, daca va pleca la Inter, acum pierdem campionatul cu Steaua? Sa intre, sa lupte si mai tare", a spus conducatorul stelist la GspTV.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.