Mijlocasul Steven Gerrard a declarat ca suporterii echipei nationale au dreptul sa fie nemultumiti de evolutia unor jucatori, chiar daca mai multi colegi de-ai sai s-au declarat nemultumiti ca Ashley Cole a fost huiduit in timpul partidei contra selectionatei din Kazahstan, informeaza NewsIn

Fundasul lui Chelsea a fost criticat de o parte a publicului dupa ce a gresit la faza in care un adversar a inscris in partida de sambata, iar Gerrard a afirmat luni ca suporterii au dreptul sa-si exprime nemultumirea. "Orice fan, atunci cand plateste bani, are dreptul la o opinie, dar noi avem nevoie de sprijinul lor. Daca vor sa avem succes, trebuie sa fie alaturi de noi. Aceste gesturi nu ii vor ajuta pe Ashley sau echipa, dar sprijinul pe care l-am avut a fost fantastic. Cole este foarte dezamagit de atitudinea unora si nu este singurul jucator care simte acest lucru", a afirmat Steven Gerrard.

El s-a referit si la colaborarea cu Frank Lampard, precizand ca ambii jucatori vor sa joace cat mai bine la prima reprezentativa. Cei doi au fost titulari in partida contra Kazahstanului, dar evolutia lor nu a fost laudata de presa engleza. "Recunosc faptul ca nu este cea mai buna colaborare. Muncim impreuna si vrem imbunatatirea acestui aspect. Avem un selectioner bun si cred ca lucrurile se vor schimba in cel mai scurt timp, pentru ca vrem sa ne concentram asupra performantelor echipei", a afirmat capitanul lui Liverpool.

Dupa trei partide in Grupa 6 a preliminariilor CM 2010, Anglia are 9 puncte, dar Gerrard afirma ca echipa nu trebuie "sa fie luata de val". "Trebuie sa fim cu picioarele pe pamant, chiar daca avem trei victorii. Cu Belarusul o sa fie o partida grea, dar sper sa obtinem a patra victorie", a adaugat Gerrard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.