Capitanul nationalei Italiei, Fabio Cannavaro, a declarat luni ca intentioneaza sa semneze o noua intelegere cu actuala sa echipa, Real Madrid, cu care doreste sa cucereasca Liga Campionilor, informeaza NewsIn

"Toata lumea de la club stie ca nu doresc sa parasesc Madridul. Vreau sa imi reinnoiesc actualul angajament, deoarece imi place foarte mult aceasta echipa, iar familia mea este fericita aici. Sunt foarte mandru ca imbrac acest tricou, ii iubesc pe suporteri si vreau sa cuceresc trofeul Champions League cu Real", a afirmat aparatorul in varsta de 35 de ani.

Real Madrid l-a transferat pe Cannavaro in 2006 de la Juventus, iar contractul sau cu gruparea iberica expira in luna iunie a anului 2009.

Antrenorul campioanei Spaniei, Bernd Schuster, si-a exprimat in urma cu cateva zile admiratia fata de internationalul italian si le-a cerut conducatorilor formatiei madrilene sa-i extinda acestuia intelegerea.
Publicatiile de sport au scris in mai multe randuri ca Fabio Cannavaro s-ar putea intoarce la finalul sezonului viitor in Serie A la echipa din orasul sau natal, Napoli.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.