"Mergem sa castigam contra lui CSM Ploiesti, dar ne va fi foarte, foarte greu. Este o echipa foarte buna, care vrea sa joace la anul in Liga I, joaca pe stadionul Ilie Oana, adica numele unui fost antrenor al Craiovei. Istoria si traditia orasului Ploiesti ne indica un meci foarte greu", a spus Adrian Mititelu.

Intalnirea de marti, dintre CSM Ploiesti si Universitatea Craiova, din 16-imile Cupei Romaniei, a starnit amintiri placute in memoria patronului Universitatii Craiova: "Este o blasfemie ca un oras precum Ploiestiul sa nu aiba echipa in Liga I. Ploiestiul este un oras care a insemnat foarte mult pentru echipa Craiovei, e un oras care ne-a ajutat foarte mult in istoria noastra fotbalistica. Aici am cucerit primul nostru titlu, iar fosti jucatori petrolisti precum Ciupitu, Ivan, Badin, Marin Marcel au contribuit din plin la performantele Universitatii".

Finatatorul gruparii din Banie a afirmat ca fotbalistii pregatiti de Nicolo Napoli nu au prevazuta nicio prima pentru acest meci, ci numai pentru castigarea Cupei Romaniei.

CSM Ploiesti va intalni echipa Universitatea Craiova, marti, de la ora 14:30, in 16-imile Cupei Romaniei.
Altfel, Adrian Mititelu s-a referit si la meciul dintre Romania si Franta, scor 2-2, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010: "Sunt doua lucruri care m-au dezamagit in acel meci: golul lui Gourcuff si publicul de la Constanta, care a fost dezolant, a lasat o imagine trista, nu a incurajat mai deloc echipa nationala. Publicul de la Constanta nu a inteles inca ce inseamna echipa nationala, la 2-2 ei fluierau in loc sa-i incurajeze pe jucatorii lui Piturca. Daca se juca la Craiova, alta ar fi fost atmosfera".