Neplatiti de mai bine de trei luni, de la jucatorii Craiovei s-a asteptat sa se salveze de la retrogradare cu buzunarele goale.

Situatia disperata in care se gasesc fotbalistii lui Marian Bondrea i-a determinat pe o parte dintre acestia sa isi depuna memorii la LPF pentru a deveni jucatori liberi. Cum patronul Dinel Staicu nu da semne ca ar dori sa achite restantele financiare catre jucatori, cel putin nu fata de toti, o ultima sansa de a mai primi ceva bani in acest final de campionat vine din partea vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu.

Acesta promisese dupa partida Gloria Bistrita - Steaua, castigata extrem de usor de stelisti, ca va premia toate echipele care vor invinge in acest retur trupa lui Jean Padureanu. Cum duminica la Craiova vine chiar Gloria, jucatorii Craiovei spera sa invinga Bistrita pentru a pune mana pe prima promisa de fostul patron din Banie. Neoficial, suma vehiculata pe care Netoiu ar oferi-o oltenilor pentru victoria care le-ar mentine minusculele sperante de a se salva de la retrogradare este de 40.000 de euro.

"CE NAIBA SANSE SA MAI AVEM?"

Antrenorul Craiovei, Marian Bondrea, sustinea ieri ca nu a fost inca informat despre o eventuala prima din partea vicelui dinamovist, insa admite ca aceasta ar fi binevenita in conditiile actuale. "Eu, personal, inca nu stiu nimic despre asa ceva, si normal ar trebui sa stiu, nu ? Dar in cazul in care Netoiu ar oferi o asemenea prima, bineinteles ca ar fi un stimulent pentru noi. Banii astia ar fi ca aerul pentru baieti". Bondrea se arata insa neincrezator in ceea ce priveste sansele pur teoretice ale echipei sale de a se salva de la retrogradare. "Ce naiba sanse sa mai avem? Noi mai avem meciuri in deplasare la Dinamo si Rapid, iar Bistrita trebuie sa piarda toate meciurile...".

JUCATORII SE SUSPECTEAZA RECIPROC

Si pentru ca situatia din cantonamentul Craiovei sa fie si mai tensionata, un zvon i-a pus ieri pe jar pe fotbalistii olteni. Astfel, se pare ca Dinel Staicu le-a platit unora dintre jucatori cel putin o parte din restantele financiare, in timp ce celorlalti nu. Jucatorii se suspecteaza in acest moment ca ar face parte din "grupul norocosilor", mai ales ca este stiut faptul ca Dinel Staicu are mai multi "favoriti" printre jucatori. Pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri, patronul clubului oltean, plecat cu afaceri din Craiova, nu a fost de gasit ieri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.