"Nu imi fac griji la acest meci. Vom castiga sigur si ne vom califica. Pai noi ne batem cu Chelsea si Roma, nu se pune problema sa ne elimine Universitatea Cluj. Nu suntem rivalii Universitatii, nu se poate compara cu CFR. Vom castiga si ne vom califica in optimi pentru ca vrem sa castigam din nou Cupa", a spus Muresan.

Conducatorul clujean spune ca va merge pe stadionul Ion Moina in ciuda faptului ca fanii Universitatii il vor injura. "Vreau sa merg la meci chiar daca voi face o baie de injuraturi. Ele ma vor intarata si mai mult pentru a lua din nou titlul", a adaugat acesta.

Muresan e sceptic in ceea ce priveste si o posibila calificare a "satelitului" pregatit de George Ciorceri. "Nu stiu daca va reusi sa se califice si CFR II pentru ca nu vom putea trimite prea multi jucatori de la prima echipa acolo. Avem mare nevoie de toti jucatorii pentru ca urmeaza o saptamana grea pentru noi. Totusi, sper sa ajungem in optimi cu ambele chiar daca Timisoara e o echipa buna", adaugat acesta.
Meciul Universitatea Cluj-CFR Cluj, din 16-imile Cupei Romaniei, se va disputa marti, de la ora 14:30, pe Stadionul Ion Moina. Tot marti se va juca si partida CFR II Cluj-FC Timisoara, de la ora 19:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu.