Fundasul lui Dinamo, Cristian Pulhac, a fost operat, luni, la genunchi, la o clinica specializata din Belgia, dupa cum a declarat, pentru NewsIn, doctorul dinamovistilor Liviu Batineanu si cel mai probabil jucatorul va lipsi de pe gazon tot restul turului de campionat
"Pulhac a fost operat la clinica din Belgia si acum, cel mai probabil, se afla sub anestezie si nu am apucat sa vorbesc cu el. Nu pot sa estimez cat va lipsi de pe gazon, trebuie sa vorbesc cu el sa vad si eu ce s-a intamplat la operatie", a declarat Liviu Batineanu, pentru NewsIn.

Fundasul dinamovist Cristi Pulhac a fost diagnosticat cu entorsa la genunchiul stang, dupa accidentarea suferita in partida cu Farul si a fost nevoit sa se opereze in Belgia. Fotbalistul de 24 de ani a fost inlocuit in minutul 56 al partidei de Mircea Rednic, dupa ce s-a lovit la genunchiul stang in cadere, la un duel cu un adversar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.