Atacantul Ricardo Pedriel, al carui debut pentru Steaua este asteptat in meciul de marti, cu Sportul Studentesc, s-a declarat multumit ca poate evolua in primul sau meci oficial si a spus luni ca perioada mare de pauza l-a ajutat sa se adapteze mai bine la ros-albastri

"Ma bucur ca am posibilitatea sa ajut echipa daca voi fi introdus pe teren. Mi-a fost greu sa astept atata timp sa pot evolua, dar acest lucru m-a si ajutat sa ma adaptez mai bine. Antrenamentele pe care le-am facut mi-au fost de folos. Vreau sa marchez, asta este meseria mea, de asta am venit aici, ca sa dau goluri. Promisiunea mea catre toti cei de la Steaua este aceea ca voi da goluri", a declarat Ricardo Pedriel, luni, intr-o conferinta de presa.

Jucatorul bolivian a apreciat ca Steaua va avea parte de un meci dificil cu Sportul Studentesc si, chiar daca nu se joaca in Bucuresti, ros-albastrii trebuie sa lupte pentru un rezultat bun.

Ca si patronul echipei, Pedriel a fost de parere ca obtinerea titlului de campioana primeaza in fata meciurilor din Liga Campionilor. "Normal, cel mai important este sa castigi campionatul in tara ta, dar este foarte important pentru orice jucator si sa evolueze in Liga Campionilor", a spus Pedriel.

Altfel, jucatorul si-a prezentat aprecierile la adresa capitanului Mirel Radoi, despre care a spus: "Este un om bun, un jucator mare, este capitanul echipei si a jucat bine, iar eu sper sa continue asa".

Clubul Steaua a anuntat pe data de 22 august ca l-a transferat pe atacantul Ricardo Pedriel Suarez de la gruparea boliviana Jorge Wilstermann. Jucatorul nu a putut fi folosit pana acum de antrenorul Marius Lacatus, deoarece fostul sau club nu a trimis Certificatul International de Transfer al acestuia, motiv pentru care nici nu a fost trecut pe lista jucatorilor care pot fi folositi in aceasta editie a Ligii Campionilor. Formatia din Ghencea a primit cartea verde de la fostul club al atacantului in cursul zilei de sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.