Portarul ghanez Ibrahim Dossey se afla internat in coma profunda de o luna de zile la Spitalul Universitar Bucuresti, dupa ce pe 13 septembrie a fost implicat intr-un accident grav de circulatie, iar medicii sustin ca sansele ca el sa isi revina vreodata sunt foarte mici

Fotbalistul de 36 de ani a fost ranit grav in dimineata zilei de 13 septembrie, atunci cand masina pe care o conducea, un Wolksvagen Polo, in apropierea localitatii Breaza, a derapat si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar.

In urma impactului, au fost ranite patru persoane, dintre care Dossey a fost cel mai grav, avand nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale masinii.
Ghanezul a fost transportat la scurt timp la Spitalul Universitar Bucuresti in coma profunda, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav, fiind operat de urgenta de medici.

De la teribilul accident a trecut o luna, insa, in tot acest timp, fostul goalkeeper al gruparii Pandurii Targu Jiu nu a reusit sa faca progrese, iar stare sa este la fel de grava, fiind tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, doctor Ana Maria Trandafir, a precizat, luni, agentiei NewsIn, ca e rezervata in ceea ce priveste sansele lui Dossey de a se recupera. "Situatia lui Dossey este la fel ca acum o luna. Traumatismul este foarte grav, iar zona afectata a creierului este inchisa, ceea ce face ca el sa nu progreseze. Sunt foarte putine sanse sa isi mai revina, el este in continuare la terapie", a afirmat Ana Maria Trandafir.

Bogdan Tudor, directorul de imagine al clubului Pandurii Targu Jiu, grupare care va asigura toate cheltuielile de spitalizare a fotbalistului, sustine ca a discutat cu medicul care se ocupa direct de cazul lui Dossey, fiind sanse mari sa aiba sechele postraumatice chiar si daca va iesi din coma.

"Ne interesam tot timpul de situatia lui, dar, din pacate, este la fel de grav. Chiar si daca isi va reveni din coma, va ramane cu sechele, cel mai probabil cu pareza sau semipareza, din ce am vorbit cu medicul care se ocupa de Dossey. Vom fi alaturi de el oricat de mult ar sta acolo, in semn de multumire pentru ce a facut pentru Pandurii", a declarat Tudor, care a incercat fara succes in ultimele saptamani sa ia legatura cu sotia portarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.