Pentru jucatorii nationalei franceze nu mai exista loc de indoieli, dupa meciul cu Romania (2-2), Raymond Domenech trebuie pastrat!
Thierry Henry, Jean-Alain Boumsong et Bakary Sagna au declarat ca nu ar intelege motivul pentru care antrenorul sa nu antreneze in continuare cocosii.

Intalnirea cu Romania a oferit Frantei ocazia sa demonstreze ca poate recupera un handicap de doua goluri, si lui Domenech suficient credit pentru a fi mentinut in functie. Pentru Sagna, rezultatele inregistrate la Cupa Mondiala din 2006 continua sa pledeze in favoarea selectionerului. "Trebuie sa ii lasam timp, echipa este in reconstructie".

Daca Domenech pare impermeabil la critici, Henry acuza inversunarea cu care a fost tratat selectionerul dupa esecul de la Euro.

"La un momentdat, a existat o pornire importiva antrenorului si situatia nu a fost usor de gestionat, mai ales pentru noi care aveam un meci de pregatit".

In opinia interntionalului, situatia ar fi trebuit sa ia sfarsit dupa victoria cu Serbia (2-1), dar constata ca
nimic nu s-a schimbat. Si nici nu pare sa se schimbe curand, dupa cum si Boumsong considera ca amicalul cu Tunisia nu va fi decisiv pentru viitorul lui Domenech.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.