Arbitrul meciului FC Rasnov-AS Cristian din campionatul judetean Brasov, Florin Buduroi, sustine ca a fost batut in timp ce pleca de la stadionul din Rasnov de cativa fani ai echipei gazda si de un jucator al acesteia, nemultumiti ca au pierdut, scor 2-3, transmite corespondentul NewsIn

"Dupa golul trei al oaspetilor, am fluierat finalul. Un jucator de la Rasnov, Tisca Dragos, care fusese schimbat si era imbracat in haine de strada, a patruns pe terenul de joc, printre politistii comunitari care ne insoteau, si m-a lovit cu pumnul in figura. Am ajuns la cabine, am facut raportul, dupa care am plecat spre masina, pentru ca trebuia sa ajungem la un alt meci. Cumunitarii care ne flancau ne-au dus doar pana la poarta si, cand mai aveam doar 3-4 metri pana la masina, unul dintre fostii jucatori ai gazdelor, m-a prins de mana si, in timp ce vorberam cu acesta, a venit Tisca si m-a lovit din nou cu pumnul in fata. Dupa aceea au mai venit cativa care m-au lovit cu picioarele si pumnii. Colegii au incercat sa intervina, dar nu au putut face mai multe. Il voi da in judecata pe acest jucator si nu voi renunta la proces. Au fost multe cazuri in care s-a scapat ieftin, dar trebuie sa dea cineva un exemplu", a povestit Florin Buduroi.

El a fost transportat la spital, unde diagnosticul medicilor a fost fractura de piramida nazala si a fost supus imediat unei interventii chirurgicale.

Declaratiile centralului au fost confirmate de observatorul meciului, Ioan Floricel: "Lumea a fost neumultumita de rezultatul cu care s-a terminat meciul, mai ales ca oaspetii au marcat golul victoriei in preungiri. La 20-30 de minute dupa meci, brigada de arbitri, insotita de patru agenti de la Politia Comunitara Rasnov, pleca spre casa. Dintr-o data, trei indivizi, suporteri nemultumiti ai gazdelor, l-au atacat pe central, care a primit o lovitura de pumn si una de picior in plina figura, dupa care a cazut jos, plin de sange. Se pare ca pe langa cei trei suporteri se afla si un jucator al echipei gazda, caruia i-am retinut carnetul de joc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.