Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a anuntat duminica, la GSP TV, ca Mirel Radoi se va transfera in iarna la Internazionale Milano, fiind convins ca in urma intalnirii dintre jucator si Jose Mourinho, petrecuta, duminica, la un hotel din Capitala, tranzactia este ca si facuta, relateaza NewsIn

"Mirel s-a intalnit azi cu Mourinho si eu cred ca din iarna o sa ajunga la Inter", a anuntat Becali, care admite ca relatiile verilor sai, Ioan si Victor Becali, cu tehnicianul portughez pot fi importante, dar nu decisive in realizarea potentialului transfer. "E posibil ca Mirel sa fi ajuns la Inter si daca nu se stia Mourinho cu Giovani. Mourinho ii cunoaste pe toti. Stia si de antrenorii de la Rapid, si de CFR... Mi-a si zis ca daca vreau vreodata un jucator portughez, sa il intreb pe el. Mi-a zis ca nu are niciun interes, nu vrea niciun ban, si stiu si eu ca el cunoaste cel mai bine", a declarat Gigi Becali.

Referitor la intalnirea dintre Steaua si Olympique Lyon, din Grupa F a Ligii Campionilor, Becali a spus ca ros-albastrii se pot impune doar daca vor avea "mare daruire", dupa care a reiterat, in stilul sau caracteristic, prioritatea pentru castigarea campionatului, in dauna calificarii in optimile in Ligii Campionilor. "Vreau, in primul rand, ca Steaua sa fie campioana Romaniei. Pe mine ma intereseaza sa fiu la masa bogatilor, chiar daca nu ajung sa mananc desert. Mananc salam, sarmale, dar sunt si eu, acolo, la masa bogatilor. Acum n-am eu echipa, dar peste 4-5 ani voi avea si imi voi propune si sa iesim din grupe", a spus Becali.

Finantatorul ros-albastrilor a anuntat ca Steaua va juca in 16-imile Cupei Romaniei, impotriva Sportului Studentesc, cu "toata echipa a doua" si a marturisit ca si-ar dori un egal sau o victorie a lui Dinamo in meciul cu CFR Cluj, din etapa viitoare. "Cu Dinamo te mai scoti acasa, dar aia de la CFR sunt puternici", si-a explicat Becali dorinta.

Transferul lui Radoi la Inter a fost dat ca sigur si de fostul impresar Ioan Becali, cel care l-a avut ca invitat pe Jose Mourinho in Romania. "Transferul lui Radoi la Inter s-ar putea efectua in iarna sau in vara. Mourinho l-a dorit in permanenta pe Mirel. Pretul lui Radoi va oscila intre 11 si 13 milioane de euro, in functie de evolutiile sale. Mirel va fi cumparat ca fundas central. El are un contract in alb cu Internazionale Milano si poate semna pe 4 sau 5 ani, iar salariul sau va fi undeva intre 2.500.000 si 3.000.000 de euro. Inter este pregatita sa-l plateasca cu acesti bani", a declarat Ioan Becali.

Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a fost prezent la meciul Romania-Franta, din preliminariile CM 2010, iar duminica s-a intalnit cu capitanul Stelei, Mirel Radoi, la hotelul Crowne Plaza, acolo unde a fost cazat pe parcursul sederii in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.