Fostul mare international englez,Gary Lineker a declarat ca oficialii echipei Tottenham au luat o decizie eronata in momentul in care l-au concediat pe managerul olandez Martin Jol si avertizeaza conducerea londonezilor sa nu faca aceeasi greseala si cu Juande Ramos, informeaza NewsIn

"Priviti cat de bine se descurca in prezent Jol la Hamburg. Cei de la Spurs ar fi trebuit sa se gandeasca mai bine inainte sa il indeparteze de la club. Acum nu ar fi tocmai potrivit sa-l demita pe Ramos, deoarece acesta cunoaste cel mai bine jucatorii pe care ii are la dispozitie. Oficialii trebuie sa ii mai acorde timp, pentru ca, in general, marile echipe care au facut performanta au mers pe ideea de continuitate la nivel mangerial", a opinat Lineker.

Fostul atacant al nationalei Angliei, care a evoluat la Tottenham intre 1989 si 1992, a mai spus ca problemele cu care se confrunta fostul sau club sunt cauzate de faptul ca londonezii au renuntat prea usor la atacantii Dimitar Berbatov si Robbie Keane. "Dupa ce in trecut au avut prea multi jucatori ofensivi, acum se confrunta cu o criza de ineficacitate. In cazul lui Berbatov si al lui Keane a fost situatie mai delicata, dar pe Defoe l-au cedat prea usor".

Tottenham l-a demis pe Martin Jol in luna octombrie a anului trecut si l-a numit in postul ramas vacant pe tehnicianul spaniol Juande Ramos, pe atunci la FC Sevilla. Acesta din urma a reusit, in stagiunea trecuta, sa cucereasca alaturi de noua sa formatie Cupa Ligii Angliei, primul trofeu al celor de la Spurs dupa o pauza de noua ani. In pauza competitionala din perioada estivala, Tottenham i-a vandut pe Dimitar Berbatov (Manchester United), Robbie Keane (Liverpool) si Jermain Defoe (Portsmouth).

In actualul sezon, londonezii ocupa ultimul loc in clasament, cu doar doua puncte dupa primele sapte etape, avand cel mai slab start de campionat din ultimii 96 de ani.

Fostul tehnician al lui Tottenham, olandezul Martin Jol, a preluat in aceasta vara pe Hamburg, echipa care a eliminat pe AFC Urziceni din primul tur al Cupei UEFA. Mai mult, gruparea germana este lider in Bundesliga, competitie in care a adunat 16 puncte, dupa primele sapte runde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.