Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca forul condus de el va adera la Liga Ligilor Profesioniste de Fotbal, iar el spune ca se va implica activ pentru a aduce cat mai multi bani cluburilor.

"Am facut o cerere prin care sa intram in Liga Ligilor Profesioniste de Fotbal, un for care va deveni foarte puternic. Am facut deja toata documentatie, iar la urmatoarea Adunare Generala vom fi cooptati. E recunoscuta de UEFA, FIFA, de Parlamentul European, de toata lumea. Acum sunt in total 28 de Ligi membre, dintre care sunt si cele mai puternice din Europa", a spus Dragomir, care a participat zilele trecute la Congresul acestui for de la Londra.

Dragomir a anuntat ca se va implica activ pentru ca echipele de fotbal sa primeasca mai multi bani si a pus deja in discutie un prim plan. "M-am gandit la o prima propunere si voi cere ca toate casele de pariuri sa plateasca o cota parte echipelor de fotbal. Nu ma las pana cand nu voi reusi acest lucru. In urmatoarea perioada si drepturile de televizare vor costa extrem de mult. De asemenea, voi veni si cu mai multe propuneri de marketing in cadrul urmatoarei Adunari Generale".

Oficialul Ligii nu a dorit sa discute despre partida pe care Romania o va disputa sambata impotriva Frantei, insa a precizat ca va fi la Constanta pentru a-i sustine pe tricolori. "Sa fie intrebati despre acest meci cei care raspund de echipa nationala si care sunt platiti pentru asta. Voi merge la meci fiindca m-a invitat Mircea Sandu si pentru ca tin cu echipa nationala. Chiar daca nu ma ocup in mod direct de nationala, nu pot sa nu fiu alaturi de baieti in acest meci important", a precizat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.