Elvetianul Roger Rederer, care in urma cu o saptamana a declarat forfait la turneul de la Stockholm, va participa la Mastersul de la Madrid, pe care l-a castigat in 2006, informeaza cotidianul AS in editia de vineri
"Este o veste foarte buna ca vom conta pe prezenta lui Roger Federer la Mastersul de la Madrid. Este unul din candidatii la titlul de campion. Noi stim ca acest turneu este preferat de Federer pentru ca Madridul are toate conditiile ideale pentru el, fapt demonstrat prin ultimele doua finale jucate de acesta", a explicat fostul tenismen spaniol si directorul turneului, Manolo Santana.

Roger Federer a castigat Mastersul de la Madrid in 2006, dupa in finala l-a invins pe Fernando Gonzalez (Chile), scor 7-5, 6-1, 6-0, in timp ce, in 2007, elvetianul a ajuns pana in ultimul act unde a fost invins de argentinianul David Nalbandian, scor 1-6, 6-3, 6-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.