Fotbalistii echipei nationalei de fotbal a Romaniei au cedat, vineri, 176 de bilete la meciul cu Franta din preliminariile CM din 2010, tichete care au fost scoase la vanzare de catre organizatori la casele de bilete ale stadionului Farul, transmite corespondentul NewsIn

FRF a pus in vanzare aproximativ 8.000 de bilete pentru disputa cu Franta, tichetele fiind scoase la vanzare miercuri dimineata, de la ora 9:45. Interesul pentru partida nationalei a fost foarte mare in randul suporterilor, astfel incat toate biletele s-au epuizat pana joi.

Tricolorii au decis sa ofere spre vanzare cele 176 de bilete, pe care le oprisera pentru ei, iar acestea au vor fi comercializate vineri. Dintre cele 176 de tichete, 100 dintre ele sunt la tribuna a II-a, iar restul la peluze.

Vineri dimineata, in fata stadionului Farul si-au facut aparitia si bisnitarii care ofera bilete pentru partida cu francezii. Astfel, un tichet la tribune, care la casele de bilete costa 90 de lei, se vinde cu 150 de lei, in timp ce un un bilet la peluze se vinde dublu fata de pretul oficial, care era de 25 de lei.

In alta ordine de idei, nationala avea programat vineri dimineata, de la ora 11:00 un antrenament, insa acesta a fost amanat cu o ora si a inceput de la ora 12:00, ultimul sfert de ora urmand sa fie deschis reprezentantilor presei.

Partida dintre Romania si Franta, din Grupa 7 a preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, se va disputa sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.