Atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica, este de parere ca echipa nationala a Romaniei poate obtine cele trei puncte in meciul de sambata cu reprezentativa Frantei si spune ca toti tricolorii vor sa faca uitat "accidentul" cu Lituania, relateaza NewsIn.

Fostul jucator al lui Dinamo si Sahtior le-a transmis suporterilor ca atmosfera din lotul echipei nationale este foarte buna si a precizat ca Romania poate invinge Franta: "Am suferit mult dupa esecul cu Lituania, dar am invatat din greseli si totul a revenit la normal. Intalnim un adversar foarte puternic, dar nu invincibil. I-au batut austriecii, putem sa-i batem si noi. Vom avea de partea noastra un public fierbinte si vom fi manati de o dorinta puternica de revansa, de a demonstra ca ce s-a intamplat cu Lituania a fost doar un accident".

Marica a negat ca nu este in cea mai buna forma, asa cum a scris o parte a presei in ultima vreme: "Ma simt foarte bine, atat fizic, cat si psihic. Am dat 7 goluri pentru Stuttgart in acest inceput de sezon si sper din tot sufletul sa inscriu si in confruntarea de sambata. Dar sunt suparat ca inaintea fiecarui joc al nationalei apar in ziare tot felul de tampenii la adresa mea. Nu le vad rostul, sunt doar inventii si rautati. Am citit unele articole in care se preluau mesaje de pe niste forumuri ale suporterilor lui Stuttgart, unde eram criticat ca am cerut un penalty. E grav ca s-a ajuns sa devina subiecte de presa discutiile unor oameni care sub protectia anonimatului pot sa spune orice".

Partida dintre Romania si Franta va avea loc sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.

Ambele formatii au pierdut meciurile de debut in Grupa a 7-a, iar apoi au castigat urmatoarea disputa. Liderul grupei este Lituania, care are punctaj maxim dupa primele doua etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.