Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, joi, ca este bine ca liderii echipei nationale, Mutu si Chivu, nu au jucat pentru formatiile lor in ultima etapa din Serie A, ei avand mai mult timp la dispozitie sa se refaca pentru partida cu Franta dupa accidentari mai vechi

"E bine ca au revenit Chivu si Mutu. E benefic pentru echipa nationala ca nu au evoluat in ultima etapa din Italia, s-au odihnit si ei. Pe langa ei, cei noi care au venit acum la nationala trebuie sa demonstreze ca merita sa fie la lot", a spus Lupescu la GSP TV.

Oficialul FRF mai adauga ca pentru a se califica la Cupa Mondiala din 2010, echipa nationala nu trebuie sa mai piarda puncte pe teren propriu: "Baietii sunt mai concentrati decat la meciul cu Lituania. Simt la ei dorinta de revansa. Este un meci important, nu decisiv. Pentru a ne califica, nu trebuie sa mai pierdem puncte acasa".

Ionut Lupescu a explicat si intamplarea in care a fost implicat Daniel Niculae, atacantul fiindu-i trimisa telegrama de convocare la partida cu Franta, dar ulterior, dupa ce acesta a ajuns in tara, a fost instiintat ca selectionerul a renuntat la serviciile sale: "Nu stiu sigur ce s-a intamplat. Daniel Niculae va face parte in viitor din lotul nationalei. Doar la acest meci nu a fost convocat, pentru ca are unele probleme la echipa de club si mai ales ca nu este intr-o stare prea buna dupa decesul tatalui sau".

Partida dintre Franta si Romania, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, va avea loc sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.