Oficialul formatiei londoneze, Bruce Buck, a declarat ca gruparea patronata de Roman Abramovici poate avea de suferit din cauza crizei financiare pe plan mondial, informeaza NewsIn

UEFA a anuntat ca foarte multe cluburi se confrunta cu probleme financiare si imprumuta sume mari de bani, iar din acest motiv isi creaza alte datorii, iar pe viitor este posibil ca ele sa nu mai fie admise in cupele europene. Proprietarul lui Chelsea, Roman Abramovici, a imprumutat clubul londonez, iar presedintele gruparii, Bruce Buck, a declarat ca spera ca echipa sa nu aiba probleme financiare in anii urmatori.

"Nimeni nu este imun la criza financiara, nici macar fotbalul. Cred ca formatiile nu simt imediat aceste probleme, dar in scurt timp pot aparea anumite situatii neplacute. De exemplu, vanzarile scad in magazinul oficial in preajma Craciunului, pentru ca lumea se gandeste la alte cadouri. Daca veniturile vor scadea putin, trebuie sa vedem care sunt cheltuielile, iar daca se poate, sa facem unele economii, pentru a salva o parte din bani.

Presedintele clubului a explicat ca echipa se poate baza in continuare pe sprijinul financiar al lui Abramovici. "Este important ca avem ajutorul lui pe termen lung", a spus Buck.
Chelsea este liderul clasamentului in Premier League si ocupa primul loc in Grupa A a Ligii Campionilor, din care mai fac parte CFR Cluj, Bordeaux si AS Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.