Atacantul Fiorentinei are alaturi in lupta sa cu Chelsea FIFPro si Sindicatul AFAN, filiala din Romania a organizatiei profesionale mondiale a fotbalistilor, in tentativa de a anula decizia FIFA privind plata unei despagubiri de 17 milioane de euro catre clubul englez
Reprezentantii FIFPro au sosit ieri in Romania si au mers la Constanta, acolo unde Mutu se afla in cantonament cu Nationala. "Decizia FIFA este injusta si vreau sa lupt pentru dreptate", a spus Mutu. Sustinatorii lui Adrian Mutu considera ca sportivul este victima unui abuz de putere din partea clubului Chelsea, in vreme ce englezii considera ca e firesc sa primeasca daune, dupa ce au investit in transferul unui jucator care le-a adus ulterior prejudicii de imagine. In prezent, cazul se judeca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, aceasta dupa ce Camera Pentru Rezolvarea disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis pe 7 mai ca dreptatea este de partea clubului englez.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.